tiistai 16. maaliskuuta 2021

 

Projekti on päättynyt. Tässä ovat tekstit, jotka halusin julkaista


Kun vuoden 2018 kesällä aloin julkaista lyriikkaa tässä blogissa, tein alustavan julkaisusuunnitelman. Jokaista kuukautta varten valitsin yhden tai kaksi julkaistavaa runoa. Kaikki listan tekstit olivat silloin jo olemassa jossain muodossa, mutta tarkoitukseni oli muokata ja parannella niitä ennen julkaisemista. Suunnitelman mukaan viimeinen runo olisi julkaistu vuoden 2020 aikana.

Työn kuluessa olen muokannut ja muuttanut monia listalla olleita runoja. Olen myös ottanut mukaan tekstejä, joita ei ollut alkuperäisellä listalla ja pudottanut pois siellä olleita.

Blogia aloittaessani lupasin julkaista myös laululyriikkaa käsitteleviä esseitä. Näitä ilmestyi lopulta vain yksi (Laululyriikka runoutena – muodon ylittäminen sitä rikkomatta 30.7.2018). Muut esseet jäivät kirjoittamatta ajan ja motivaation puutteen vuoksi.

Projekti on nyt päättynyt. En julkaise enää uusia runoja tällä areenalla. Jätän blogin nykyiseen muotoonsa kaikkien kiinnostuneiden luettavaksi. Jos joku haluaa käyttää jotain tekstiä laajemmalle yleisölle tarkoitetun sävellyksen pohjana tai muuhun kaupalliseen tarkoitukseen, pyydän ottamaan yhteyttä minuun. (heikkikerkela (at) gmail.com).